Atpakaļ

Recepti

Gatavojiet ar mums!

Īpašie recepti

1. janvāra.

Šašliks Tītara fileja


Tītara fileja jāsagriež nelielos gabaliņos, jāiemarinē garšvielās un majonēzē
Uz koka tapetes uzvilkt fileju un dārzeņus. Uzsilda krāsni līdz 180 grādiem un cept krāsnī 20 minūtes.
Pasniegt ar rīsiem un papriku.

item1

Šašliks Tītara fileja.

Labākais ēdiens.

Sastāvdaļas.

  • 150 g tītara fileja.

  • Paprika, 1pc.

  • 2 cukini šķēle.

  • Majonēzes 15gr.

  • Garšvielas: Karijs, sāls, cukurs,vistas garšvielas, garšvielas Monreālas.

Deserts Panna Kota.

Pienu un krējumu jāvāra uz neliela uguns līdz apcepšanai.
Izšķaidīt želatīnu ūdenī un jāsamaisa ar krēmu maisot.
Noņemt no uguns un atdzesēt, ieliet kamānu formiņās.
Atstāt ledusskapī uz nakti.
Pasniedzot aušā saliet saberzto zemeņu maisijumu.

item2

Deserts Panna Kota.

Labākais ēdiens

Sastāvdaļas

  • 1 litrs krējums 25 %.

  • 1 litrs piena.

  • 100g cukurs.

  • 3 ēdamkarote želatīnu.

  • 5 g vanilīna.